C'est une véritable explosion de saveurs et de couleurs qui vous attend en cuisine ! Plongez à plein sens dans une culture extraordinaire avec cette table de riz indonésienne à créer chez vous. Au total, ce sont 8 petits plats qui vous attendent, du rendang au nasi kuning, pour une soirée sous le signe du partage et de la convivialité.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
400 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Knoflookteen
40 ml
Ketjap manis
(Bevat: Soja, Hvede)
750 ml
Kokosmelk
300 gram
Rode kool, witte kool en wortel
100 gram
Sojascheuten
2 stuk(s)
Rode peper
2 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Paprika
80 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Schalenfrüchte, Sesamsamen, Erdnüsse)
360 gram
Garnalen
(Bevat: Crustaceans)
600 gram
Kipsatéblokjes
120 gram
Pindasaus
(Bevat: Jordnødder, Soja, Schwefeldioxide und Sulfite, Hvede)
1 stuk(s)
Vers citroengras
3 tl
Gemalen kurkuma
1 stuk(s)
Komkommer
60 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat: Jordnødder Kan bevatten: Pistazien, Macadamia, Mandeln, Schalenfrüchte, Haselnüsse, Pecannüsse, Sesamsamen, Walnüsse, Paranüsse, Kaschunüsse)
300 gram
Basmatirijst
6 stuk(s)
Spies
6 stuk(s)
Ei
½ zakje(s)
Garam masala
1 zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat: Hvede, Sesamzaad, Soja)
1 zakje(s)
Nasi-bamikruidenmix
½ zakje(s)
Gele currykruiden
30 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Hvede Kan bevatten: Sesamsamen, Glutenhaltiges Getreide, Erdnüsse, Schalenfrüchte)
300 gram
Rendang
(Bevat: Soja, Hvede)
6 tl
Zout
300 ml
Water
5 el
Zonnebloemolie
½ el
Pikante rode saus
2.5 el
Suiker
10 el
Wittewijnazijn
Tip: De atjar wordt nog lekkerder als je het een nachtje in de koelkast laat staan en de smaken goed kunnen intrekken!