Deze bowl met smakelijke Coppa di Parma en mozzarella maak je met verse pasta. Zo zet je binnen een paar minuten een volwaardige lunch op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Verse penne
125 gram
Rode kerstomaten
50 gram
Pesto genovese
40 gram
Rucola en veldsla
50 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
50 gram
Coppa di Parma
1 bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 naar smaak
Peper en zout
Kook ruim water in een pan met deksel voor de pasta. Kook de pasta, met een snuf zout, in 4 - 6 minuten beetgaar. Giet af, spoel de pasta met koud water en laat afkoelen.
Halveer de cherrytomaten en scheur de mozzarella en Coppa di Parma in grove stukken.
Meng in een saladekom de mayonaise met de groene pesto. Voeg de slamix, cherrytomaten en de gekookte pasta toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over de borden en garneer met de Coppa di Parma en mozzarella.