Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze goedgevulde omelet zet je binnen no-time op tafel, met als finishing touch gesmolten kaas en verse bieslook!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
4 stuk(s)
Ei
50 gram
Geraspte oude Goudse kaas
400 gram
Italiaanse groentemix
2 stuk(s)
Bruin tarwebroodje
10 gram
Verse bieslook
1 zakje(s)
Italiaanse kruiden
4 plak(ken)
Achterham
naar smaak
Peper en zout
1 el
Zonnebloemolie
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan (zie Tip) en bak de groentemix 2 - 3 minuten op middelhoog vuur.
Kluts ondertussen de eieren in een kom. Voeg de Italiaanse kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de achterham in dunne reepjes. Snijd de bieslook fijn.
Bak het tarwebroodje 6 - 8 minuten in de oven. Voeg het eimengsel en de gesneden achterham toe aan de pan met groenten en laat 2 - 3 minuten afgedekt stollen (zie Tip). Voeg na 1 minuut de geraspte oude kaas toe en laat smelten.
Haal de boerenomelet uit de pan en snijd in 2 stukken. Verdeel over de borden, garneer met de bieslook en serveer met het tarwebroodje.