Skip to main content
Kipfiletreepjes met krieltjes, sperziebonen en bospaddenstoelenpesto

Kipfiletreepjes met krieltjes, sperziebonen en bospaddenstoelenpesto

Een klassieker met een twist

3.9
(2,3 k)

De kipfiletreepjes die je in dit recept gaat bakken werden door onze slager voor jou gekruid met kruiden als oregano, peterselie en paprika. Deze smaken passen goed bij de knapperige sperzieboontjes en de krieltjes. De bodpaddenstoelenpesto is een speciaal product waarmee jij dit gerecht dat tikkeltje anders maakt.

Tags:
Pour le plaisir des enfants
Allergènes:
Lait (contient du lactose)
Fruits à coque

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation35 minutes
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

250 g

Grenailles

200 g

Haricots verts

100 g

Émincés de filet de poulet marinade Baharat

40 g

Pesto aux champignons des bois

(Contient: Lait (contient du lactose), Fruits à coque Peut contenir : Céleri, Arachides)

Ingrédients à avoir chez soi

½ cs

Huile d'olive

½ cc

Vinaigre balsamique noir

à votre convenance

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Calories705 kcal
Énergie (kJ)2949.7 kJ
Graisses37 g
Graisses saturées7 g
Glucides57 g
Fibres alimentaires11 g
Protéines33 g

Ustensiles

Poêle avec couvercle
Cocotte avec couvercle
Wok avec couvercle
Bol

Instructions

Snijd de krieltjes doormidden.
1

Kook 300 ml water per persoon in een pan met deksel voor de krieltjes. Snijd grote krieltjes in kwarten en kleine krieltjes doormidden en kook 12 – 15 minuten in de pan met deksel.

Snijd de sperziebonen in twee stukken.
2

Verwijder ondertussen de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de bonen in 2 gelijke stukken. Voeg de sperziebonen na 5 minuten toe aan de pan met deksel en kook mee. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

3

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en bak de gekruide kipfiletreepjes in 5 minuten op middelhoog vuur goudbruin.

Voeg de bospaddenstoelenpesto toe.
4

Meng de krieltjes, de sperziebonen en de gekruide kipfiletreepjes in een saladekom. Voeg de bospaddenstoelenpesto en zwarte balsamicoazijn toe en breng eventueel op smaak met peper en zout. Verdeel het gerecht over de borden.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes