Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Havermout
(Bevat: Gluten)
400 ml
Biologische halfvolle melk
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Dadelstukjes
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
30 gram
Chocoladevlokken
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja)
40 gram
Walnoten
(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
Meng in een steelpan met deksel de havermout, halfvolle melk, het grootste deel van de dadelstukjes en 50 ml water per persoon.
Verwarm het mengsel gedurende 5 minuten, afgedekt, op middellaag vuur. Zet het vuur laag zodra het begint te koken. Roer regelmatig goed om aanbranden te voorkomen. Zet daarna het vuur uit en laat 1 minuut, afgedekt, rusten.
Roer de helft van de chocoladevlokken door de havermout en verdeel over de ontbijtkommen.
Garneer de havermout met de walnoten en overige chocoladevlokken en dadelstukjes.