Skip to main content
Griekse yoghurt met citrussalade, meergranenvlokken en pistache

Griekse yoghurt met citrussalade, meergranenvlokken en pistache

3.8
(66)
Allergenen:
Noten
Melk (inclusief lactose)
Gluten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk
Hoeveelheden

20 gram

Pistachenoten

(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Handsinaasappel

1 stuk(s)

Grapefruit

250 ml

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

30 gram

Meergranenvlokken

(Bevat: Gluten)

Zelf toevoegen

1 stuk(s)

Honing

/ per gerecht
Energie (kcal)379 kcal
Energie (kJ)1585.7 kJ
Vetten14 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten35 g
Vezels4 g
Eiwitten11 g

Instructies

1

Hak de pistache grof. Snijd de kontjes van de handsinaasappel en de grapefruit. Snijd de schil weg en snijd het vruchtvlees in plakken van ½ cm. Meng de plakken handsinaasappel en grapefruit met de helft van de honing in een kom.

2

Verdeel de Griekse yoghurt over kleine borden en verdeel de citrussalade erover. Druppel de overige honing erover en bestrooi met de meergranenvlokken en pistachenoten.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders