Breng de zomer op tafel en geniet samen van een klassieke Griekse salade!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Feta
2 stuk(s)
Kumato-tomaat
Mini-komkommer
30 gram
Leccino-olijven
Rode ui
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
naar smaak
Peper en zout
½ el
Rodewijnazijn
1.5 el
Extra vierge olijfolie
Snijd de kumato tomaat in kwarten. Halveer de komkommer in de lengte en snijd in halve plakken van 1 cm dik. Snijd de rode ui in dunne halve ringen. Halveer de olijven.
Meng in een kleine kom 1/2 el extra vierge olijfolie met 1/2 el rodewijnazijn en 1 1/2 tl oregano. Breng op smaak met peper en zout.
Meng in een saladekom de komkommer, kumato tomaat, rode ui en olijven door de dressing.
Leg het stuk feta op de salade. Besprenkel eventueel met wat extra vierge olijfolie naar smaak.