Het kleine broertje van romaine is little gem. De iets zoetere smaak en stevigere crunch passen perfect bij dit gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat: Selderij Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
0.13
Tomatenpuree
125 gram
Champignons
25 gram
Zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
200 gram
Aardappelwedges
½ takje(s)
Verse rozemarijn
½ stuk(s)
Little gem
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] boter
1 el
Extra vierge olijfolie
50 ml
Zoutarme runderbouillon
1 tl
Bloem
1 tl
Mosterd
2 tl
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip 1: Voor het beste resultaat haal je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast en uit de verpakking.