De bruschetta is de perfecte partner van goede olijfolie. In Rome werd dit geroosterde broodje oorspronkelijk gebruikt om versgeperste olijfolie voor te proeven.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Gemengd gehakt
25 gram
Panko paneermeel
20 gram
Zwarte-olijventapenade
0.52 stuk(s)
Ei
20 gram
Serranoham
200 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Tomaat
3 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Vers basilicum
½ stuk(s)
Wit tarwebroodje
⅓ stuk(s)
Courgette
¼ stuk(s)
Aubergine
¼ bol(len)
Buffelmozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
4 ml
Extra vierge olijfolie met truffelaroma
15 gram
Parmigiano Reggiano DOP
15 ml
Basilicumcrème
¼ el
Extra vierge olijfolie
2 el
Olijfolie
Tip: Om een half ei toe te voegen kluts je eerst een heel ei en voeg je vervolgens de helft van het geklutste ei toe aan het gehakt.
Tip: Om afwas te besparen kun je de frieten ook direct op de bakplaat mengen met de olijfolie, peper en zout.
Tip: Heb je nog plaats in de oven? Dan kun je de groenten ook verspreiden over een bakplaat met bakpapier. Meng met 1 el olijfolie per persoon, peper en zout en bak 20 - 25 minuten mee in de oven.