Halloumi is gemaakt van geiten-, koe- én schapenmelk. Door zijn hoge smeltpunt is deze van origine Cypriotische kaas zeer geschikt om te grillen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Rucola
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Courgette
50 gram
Halloumi
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Biologische zure room
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
naar smaak
Peper en zout
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
Tip: Het is niet erg als de kaas wat brokkelt. Verkruimel zulke stukjes met je vingers of snijd ze in kleine stukjes. Heb je geen grove rasp? Hak de halloumi dan heel fijn.
Tip: Courgette behoort tot de vruchtgroenten zoals komkommer, pompoen en tomaat. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?