Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
6 stuk(s)
Witte tortilla
(BevatGlutenbevattende granen)400 gram
Witte kool en wortel
(Kan bevattenSelderij)1 stuk(s)
Limoen
4 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
80 gram
Mangochutney
(BevatMosterdKan bevattenNoten, Pinda's)2 tl
Mexicaanse kruiden
75 gram
Mayonaise
(BevatMosterd, Ei)200 gram
Koolvishaasje
(BevatVis)1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep het koolvishaasje droog met keukenpapier. Besprenkel vervolgens met de olijfolie, wrijf in met de Mexicaanse kruiden en breng op smaak met zout. Bak het koolvishaasje 8 – 12 minuten op een bakplaat met bakpapier in de oven.
Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en snijd de koriander grof.
Pers de limoen. Meng in een kom de witte kool en wortel met de mayonaise en 2 tl limoensap per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
Verpak de tortilla's samen in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.
Trek de gebakken koolvis met twee vorken uit elkaar, zodat je kleine stukjes overhoudt.
Serveer de kool-wortelsalade, koolvis, tomatenblokjes, mangochutney en koriander allemaal in losse bakjes, zodat iedereen aan tafel zelf zijn eigen viswrap kan maken.