Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Peer
0.27 tl
Gemalen kaneel
0.13 pak(ken)
Koekjesdeeg gezouten karamel
10 gram
Walnootstukjes
0.13 stuk(s)
Citroen
40 gram
Yoghurt op z'n Grieks
gram
[Plantaardige] boter
Was of schil de peren. Verwijder het klokhuis van de peren en snijd in blokjes. Meng in een grote kom de peer met per persoon: 1/4 tl kaneel, 1/2 tl citroensap en de walnootstukjes. Verkruimel het koekdeeg in een kom en bewaar in de koelkast tot serveren (zie Tip).
Tip: Bewaar het koekdeeg in de koelkast tot je het gaat verkruimelen. Dat maakt het verkruimelen makkelijker. Houd je koekdeeg over? Volg de instructies op de verpakking om van het overige deeg koekjes te bakken.
Verhit wat roomboter in een gourmetpannetje. Vul met het peermengsel en bak tot de peer gaar is. Bedek met een laagje verkuimeld koekdeeg en bak tot het koekdeeg goudbruin kleurt. Laat de crumble even afkoelen zodat het koekdeeg hard kan worden. Serveer met 1 lepel Griekse yoghurt per persoon.