NPD copy from content wil be added later
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
Witte demi-baguette
1 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Pruimtomaat
2 stuk(s)
Rode ui
2 stuk(s)
Wortel
2 stuk(s)
Paprika
3 tl
Gemalen kurkuma
3 tl
Gerookt paprikapoeder
2
Tomatenpuree
300 gram
Risottorijst
2 stuk(s)
Citroen
240 gram
Garnalen
120 gram
Chorizoblokjes
100 gram
Gebroken sperziebonen
200 gram
Kippendijreepjes
1 el
Extra vierge olijfolie
1000 ml
Zoutarme groentebouillon
4 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: De garnalen en de kippendij hoeven nog niet helemaal gaar te zijn - ze garen later nog verder in de paella.
Tip: Snijd de knoflook eventueel doormidden zodat hij meer smaak afgeeft aan het brood.