
Je serveert dit gerecht met zelfgemaakte dillemayonaise van mayonaise, dille, honing en mosterd. Deze smaakt heerlijk bij de gebakken patatjes!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelwedges
1 stuk(s)
Varkensboerenworst
(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Ei)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Gele wortel
2.5 gram
Verse dille
(Kan bevatten: Selderij)
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Mosterd
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Zonnebloemolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout

Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 pannen.



Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.