HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAmerican Pancakes Met Rozijnen En Kersenjam
topBanner
American pancakes met rozijnen en kersenjam

American pancakes met rozijnen en kersenjam

Avec des raisins secs et de la confiture de cerise

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen:GlutenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
Hoeveelheden
2
4
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

200 gram

American pancake mix

(BevatGluten)

120 ml

Biologische halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

30 gram

Rozijnen

(Kan bevattenPinda's, Sesamzaad, Noten)

Zelf toevoegen

2 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2460 kJ
Energie (kcal)588 kcal
Vetten16.0 g
waarvan verzadigd9.6 g
Koolhydraten92 g
waarvan suikers28.0 g
Vezels4 g
Eiwitten15 g
Zout1.5 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerende de rest van de melk en het ei toe.

2

Smelt de roomboter in de koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes.

3

Smeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met de rozijnen.