American pancakes met rozijnen en kersenjam

American pancakes met rozijnen en kersenjam

star version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 icon
Beoordeeld met 3.4 / 4van de 66 beoordelingen
Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen:Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

200 g

American pancake mix

(BevatGlutenbevattende granen)

120 ml

Halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

30 g

Rozijnen

(Kan sporen van allergenen bevatten)

Zelf toevoegen

2 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2460 kJ
Energie (kcal)588 kcal
Vetten16.0 g
waarvan verzadigd9.6 g
Koolhydraten92 g
waarvan suikers28.0 g
Vezels4 g
Eiwitten15 g
Zout1.5 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerende de rest van de melk en het ei toe.

2

Smelt de roomboter in de koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes.

3

Smeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met de rozijnen.