American pancakes met rozijnen en kersenjam
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
American pancakes met rozijnen en kersenjam

American pancakes met rozijnen en kersenjam

Avec des raisins secs et de la confiture de cerise

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

200 gram

American pancake mix

(Bevat Gluten)

120 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

30 gram

Rozijnen

(Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Zelf toevoegen

2 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2460 kJ
Energie (kcal)588 kcal
Vetten16 g
waarvan verzadigd9.6 g
Koolhydraten92 g
waarvan suikers28 g
Vezels4 g
Eiwitten15 g
Zout1.5 g

Instructies

1

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerende de rest van de melk en het ei toe.

2

Smelt de roomboter in de koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes.

3

Smeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met de rozijnen.