Griekse yoghurt met passievrucht
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Griekse yoghurt met passievrucht

Griekse yoghurt met passievrucht

Met vijgen en pompoenpitten

Goedemorgen

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd5 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

250 ml

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Meergranenvlokken

(Bevat Gluten)

2 stuk(s)

Passievrucht

25 gram

Gedroogde vijgenstukjes

20 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1414 kJ
Energie (kcal)338 kcal
Vetten17 g
waarvan verzadigd9.3 g
Koolhydraten28 g
waarvan suikers11.6 g
Vezels5 g
Eiwitten12 g
Zout0.2 g

Instructies

1

Verdeel de yoghurt over de kommen. Roer de meergranenvlokken door de yoghurt.

2

Snijd de passievruchten doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en verdeel over de yoghurt.

3

Garneer met de vijgenstukjes en pompoenpitten.