Yoghurt met kiwi en passievrucht
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Yoghurt met kiwi en passievrucht

Yoghurt met kiwi en passievrucht

Met muesli en pompoenpitten

Goedemorgen!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Noten
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd5 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

350 ml

Volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Groene kiwi

1 stuk(s)

Passievrucht

50 gram

Muesli

(Bevat Gluten, Noten, Sulfiet)

15 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1105 kJ
Energie (kcal)264 kcal
Vetten11 g
waarvan verzadigd4.5 g
Koolhydraten27 g
waarvan suikers16.5 g
Vezels3 g
Eiwitten12 g
Zout0.2 g

Instructies

1

Verdeel de volle yoghurt over de kommen. Schil de kiwi’s en snijd klein.

2

Lepel het vruchtvlees uit de passievrucht en verdeel met de kiwi over de yoghurt. Bestrooi met de muesli en pompoenpitten.