
Nieuw in je box: baba ganoush! Deze smeuïge dip van aubergine geeft jouw gerecht op een snelle en makkelijke manier een Midden-Oosterse twist!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Rode ui
2 stuk(s)
Ei
⅓ stuk(s)
Komkommer
5 gram
Verse munt
1 stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Biologische volle yoghurt
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe)
40 gram
Baba ganoush
(Bevat: Sesamzaad)
5 gram
Sesamzaad
50 gram
Rodekool en wortel
½ el
Wittewijnazijn
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
½ el
Suiker


Tip: Ei is een van de weinige ingrediënten bomvol vitamine D. Deze vitamine krijgen we gemiddeld te weinig binnen, terwijl we het hard nodig hebben voor de opname van calcium. Naast ei is ook vette vis rijk aan vitamine D.

Tip: Houd je niet van rauwe knoflook? Gebruik dan minder of laat de knoflook achterwege.
