Skip to main content
Volle yoghurt met aardbeien
Volle yoghurt met aardbeien

Volle yoghurt met aardbeien

Met muesli

Goedemorgen!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Noten
Zwaveldioxide en sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd5 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

500 ml

Volle yoghurt

250 gram

Aardbei

60 gram

Muesli

Voedingswaarden

Energie (kJ)1293 kJ
Energie (kcal)309 kcal
Vetten12 g
waarvan verzadigd6.1 g
Koolhydraten36 g
waarvan suikers24.7 g
Vezels3 g
Eiwitten12 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Verdeel de volle yoghurt over de ontbijtkommen.

2

Snijd de aardbeien in kwarten en verdeel de aardbeien en muesli over de yoghurt.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Platbrood met kipshoarma en zelfgemaakte tzatziki

Platbrood met kipshoarma en zelfgemaakte tzatziki

met gebakken aardappelblokjes
Kipshoarma met tabouleh

Kipshoarma met tabouleh

Met bulgur, tomaat, bladpeterselie en citroen
Gekruide koolvis met geroosterde gekleurde peen

Gekruide koolvis met geroosterde gekleurde peen

Met gebakken aardappelen en fetadressing
Falafelballetjes met yoghurt en warme naan

Falafelballetjes met yoghurt en warme naan

Met baharatkruiden, zoete rozijnen en verse munt
Lahmacun met lamsgehakt en yoghurtsaus

Lahmacun met lamsgehakt en yoghurtsaus

Turks streetfood in je eigen keuken
Griekse gehaktschotel met penne

Griekse gehaktschotel met penne

Met een saus van feta en yoghurt
Gevulde puntpaprika's met lamsgehakt

Gevulde puntpaprika's met lamsgehakt

met kurkumarijst en verse munt
Rijst met pittige groenten en falafel

Rijst met pittige groenten en falafel

Met harissa en frisse tzatziki
Falafelballetjes met yoghurt en naan

Falafelballetjes met yoghurt en naan

Met baharatkruiden, zoete rozijnen en verse munt
Orzosalade met falafel en feta-yoghurtsaus

Orzosalade met falafel en feta-yoghurtsaus

met olijven, cherrytomaten en komkommer
Gepaneerde visburger met dille-yoghurt

Gepaneerde visburger met dille-yoghurt

met gebakken aardappelen en zoetzure komkommersalade
Couscous met halloumi, kikkererwten en aubergine

Couscous met halloumi, kikkererwten en aubergine

met limoen-knoflookolie en yoghurt
Parelgerst met aubergine en kruidenyoghurt

Parelgerst met aubergine en kruidenyoghurt

Met friszoete granaatappelpitten, spinazie en gezouten amandelen
Knapperig platbrood met falafel en feta

Knapperig platbrood met falafel en feta

Met hummus-yoghurtsaus en verse munt
Mexicaanse gebakken tartaar

Mexicaanse gebakken tartaar

Geserveerd met zelfgemaakte friet en bonensalade
Kipspiezen met kokosrijst

Kipspiezen met kokosrijst

Met satéstokjes van citroengras en zelfgemaakte seroendeng
Ovenschotel met groenten, ei en feta

Ovenschotel met groenten, ei en feta

met een frisse komkommersalade en verse kruiden
Garnalenspiezen met Mediterrane bulgursalade

Garnalenspiezen met Mediterrane bulgursalade

met rozemarijnolie en yoghurt
Pittige vegetarische shoarma van koningsoesterzwam

Pittige vegetarische shoarma van koningsoesterzwam

Met rodekool en yoghurtkerriemayonaise
Pulled chicken met coleslaw, maiskolf en augurk

Pulled chicken met coleslaw, maiskolf en augurk

Met een Turkse pide en gekarameliseerde rode ui

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Geroosterde kippendij met rijst à la paella

Geroosterde kippendij met rijst à la paella

met peterselie, oregano en salami
Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

met gesmoorde prei en sperziebonen
Kipcurry op z'n Surinaams

Kipcurry op z'n Surinaams

met ei, patatjes en sperziebonen
Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

met gefrituurde uitjes, kerstomatensalade en verse munt
Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

met patatjes, zoetzure ui en komkommer
Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumgarnering

Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumgarnering

met mini-romatomaten, courgette en spinazie
Veggie cheeseburger met ciabatta

Veggie cheeseburger met ciabatta

met patatjes, komkommersalade en gekaramelliseerde ui
Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

met aubergine en verse rozemarijn
Cheesy pizza

Cheesy pizza

pick & mix toppings: barbecuesaus, witte kaas en meer!
Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

met couscous, verse kruiden en courgette
Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

met courgette, venkel en geroosterde pompoenpitten
Hoisin-kipburger met komkommersalade

Hoisin-kipburger met komkommersalade

op een wortelbroodje met patatjes en sojascheuten
Steak met salade op z'n Thais en pinda's

Steak met salade op z'n Thais en pinda's

met sesam-limoendressing, paarse wortel en bruine rijst
Varkenshaas met Parmigiano-witloofgratin

Varkenshaas met Parmigiano-witloofgratin

met romige mosterdsaus en tomaat-rucolasalade
Zalmfilet met mangochutney

Zalmfilet met mangochutney

met furikake-rijst, verse dille en ingelegde ui
Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

met rucola, patatjes, tomaat en dille
Romige spinaziedahl met tofu

Romige spinaziedahl met tofu

met gouden rijst en komkommeryoghurt
Kipfilet met kruidige groentestoof

Kipfilet met kruidige groentestoof

met gedroogde abrikozen, amandelschaafsel en Midden-Oosterse kruidenmix
Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

met sperziebonen, Parmigiano Reggiano en spinazie
Kipfilet in hollandaisesaus

Kipfilet in hollandaisesaus

met sperziebonen en gebakken rozemarijnkrieltjes