Skip to main content
Viskoekjes met groene groenten

De viskoekjes zijn gemaakt van kabeljauw. Deze witvis is in de Golf van Alaska gevangen door Joel en zijn vissersmaten. Heel belangrijk: de vis is op een duurzame manier gevangen, zodat we de natuur zo min mogelijk pijn doen. De koekjes hebben een Thaise smaak. In Thailand zijn ze, net als wij dol op verse kruiden zoals koriander. Proef jij de koriander in de koekjes?

Tags:
Pour le plaisir des enfants
Allergènes:
Œuf
Gluten
Lait (contient du lactose)
Poisson
Soja

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation25 minutes
Cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

½ pièce(s)

Oignon

¼ pièce(s)

Gingembre frais

2 pièce(s)

Galette de poisson aux épices françaises

(Contient: Œuf, Gluten, Lait (contient du lactose), Poisson)

35 g

Pois mange-tout

1 pièce(s)

Sauce soja

(Contient: Gluten, Soja)

70 g

Nouilles

(Contient: Gluten)

200 g

Pak-choï

Ingrédients à avoir chez soi

1 cs

Huile de tournesol

1 cs

Sauce soja Lucullus

à votre convenance

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Calories768 kcal
Énergie (kJ)3213.3 kJ
Graisses36 g
Graisses saturées16 g
Glucides78 g
Fibres alimentaires5 g
Protéines30 g

Ustensiles

Poêle avec couvercle
Cocotte
Wok

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 160 graden.

2

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de noedels. Snipper de ui. Schil de gember en snijd fijn.

Bak de viskoekjes.
3

Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en bak de viskoekjes 3 minuten aan beide kanten. Houd de viskoekjes daarna warm in de oven.

4

Verhit de overige zonnebloemolie in dezelfde wok of hapjespan en fruit de ui en gember 2 minuten op laag vuur. Voeg de peultjes, paksoi, sojasaus en ketjap manis toe, breng op smaak met peper en zout en roerbak 5 - 7 minuten op middelhoog vuur.

5

Kook ondertussen de noedels, afgedekt, in ongeveer 2 minuten gaar. Giet daarna af en spoel af onder koud water.

Voeg de noedels toe.
6

Voeg de gekookte noedels toe aan de wok of hapjespan met groenten en roerbak 1 minuut.

Verdeel het gerecht over de borden.
7

Verdeel de noedels over de borden. Serveer met de viskoekjes.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes