
Vandaag bereid je vegetarische quesadilla's. De verse koriander en de zoet-pikante chilisaus geven dit gerecht zoveel smaak, dat je het vlees niet zult missen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
¼ stuk(s)
Limoen
¼ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
¼ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
2 stuk(s)
Volkoren tortilla
(Bevat: Tarwe)
25 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
25 gram
Geraspte Red Leicester
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1.5 tl
Paprikapoeder
½ el
Olijfolie
¾ el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak deze dan straks mee met de andere groenten.

Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!

