Skip to main content
Turkse yoghurt met sharonfruit

Turkse yoghurt met sharonfruit

Met gedroogde abrikozen en pistachenoten

3.5
(44)
Allergenen:
Zwaveldioxide en sulfiet
Melk (inclusief lactose)
Ei
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Sharonfruit

50 gram

Gedroogde abrikozen

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)

300 ml

Labne

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet, Melk (inclusief lactose), Ei)

20 gram

Pistachenoten

(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)371 kcal
Energie (kJ)1552.3 kJ
Vetten20 g
waarvan verzadigd11 g
Koolhydraten37 g
Vezels5 g
Eiwitten10 g

Instructies

1

Snijd het sharonfruit en de gedroogde abrikozen klein.

2

Verdeel de Turkse yoghurt over de ontbijtkommen. Verdeel het sharonfruit en de gedroogde abrikozen erover en bestrooi met de pistachenoten.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders