Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
40 gram
Labne
100 gram
Oosters gekruid rundergehakt
½ zakje(s)
Za'atar
1 stuk(s)
Tomaat
100 gram
Witte grillkaas
20 gram
Mesclun
20 gram
Tahinsaus
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
2 stuk(s)
Libanees flatbread met rode biet
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Ui
¼
Tomatenpuree
¼ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ el
Zonnebloemolie
50 ml
Water
½ el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Grillkaas heeft van nature een zoute smaak. Gebruik daarom tijdens het koken geen zout, maar voeg na het proeven eventueel pas zout toe aan het gerecht.
Weetje: De tahinsaus is gemaakt van sesamzaadjes en is rijk aan calcium, ijzer en gezonde vetten.