
Nieuw ingrediënt in je box! Libanees flatbread met rode biet is lichtzoet van smaak, rijk aan vezels en steelt de show op je bord met z'n opvallende kleur.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
40 gram
Labne
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
100 gram
Oosters gekruid rundergehakt
(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat: Sesamzaad)
1 stuk(s)
Tomaat
100 gram
Witte grillkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Mesclun
20 gram
Tahinsaus
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad)
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten: Selderij)
2 stuk(s)
Libanees flatbread met rode biet
(Bevat: Tarwe)
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Ui
¼
Tomatenpuree
¼ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ el
Zonnebloemolie
50 ml
Water
½ el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout

Tip: Grillkaas heeft van nature een zoute smaak. Gebruik daarom tijdens het koken geen zout, maar voeg na het proeven eventueel pas zout toe aan het gerecht.


Tip: Heb je een microgolf? Dan hoef je de oven niet te gebruiken! Verwarm de Libanese flatbreads 30 seconden op een microgolfbestendig bord. Herhaal tot alle flatbreads warm zijn.
