Het groene gedeelte van de lente-ui is milder van smaak dan het witte gedeelte. Dit maakt het witte gedeelte beter geschikt om mee te koken en het groene gedeelte beter om mee te garneren.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ bosje(s)
Lente-ui
75 gram
Jasmijnrijst
200 gram
Groentemix met witte kool
(Kan bevatten: Selderij)
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
4 stuk(s)
Gemengd-gehaktballetjes met Thaise kruiden
(Kan bevatten: Selderij, Ei, Gluten, Mosterd, Soja)
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
5 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
1 el
Zonnebloemolie
30 ml
Water voor saus
½ el
Bruine basterdsuiker
naar smaak
Peper en zout