
Briochebrood komt oorspronkelijk uit Frankrijk, vandaar de naam. Dit brood is wat luchtiger en valt daardoor niet zo zwaar op de maag als andere broden. Het is zelfs een beetje te vergelijken met cake!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelwedges
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat: Gluten, Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
2 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Kumato-tomaat
½ stuk(s)
Mini-komkommer
5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Meatier-burger
(Bevat: Mosterd Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Ei, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)
100 gram
Peultjes
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
½ tl
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout

Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 pannen.

Tip: Sommige peultjes hebben draadjes die je er makkelijk kan aftrekken bij het wegsnijden van de uiteinden.

