
Warmgerookte zalm wordt eerst gepekeld en vervolgens gerookt op een hogere temperatuur, waardoor het een kruimelige textuur en hartige smaak krijgt. Het is kant-en-klaar en perfect voor salades, pasta's of wraps!
½ bosje(s)
Radijs
½ stuk(s)
Komkommer
75 gram
Risottorijst
1 stuk(s)
Avocado
½ zakje(s)
Gomasio
()
75 gram
Warmgerookte zalmsnippers
()
10 ml
Sojasaus met minder zout
()
5 gram
Gemberpuree
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
30 ml
Wittewijnazijn
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
1.5 tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Avocado is rijk aan plantaardige onverzadigde vetten. Het eten van deze vrucht heeft dus een positief effect op je cholesterolgehalte en helpt je hart en bloedvaten gezond te houden!
