Skip to main content
Bulgoginoedels met varkensgehakt en wokgroenten
Bulgoginoedels met varkensgehakt en wokgroenten

Bulgoginoedels met varkensgehakt en wokgroenten

met koriander, tahin en gomasio

Receptontwikkelaar Babette: "Door tahin te combineren met de gemberwoksaus en bulgogi krijg je een heel smaakvolle en romige saus voor de noedels!"

Allergenen:
Tarwe
Sesamzaad
Soja
Zwaveldioxide en sulfiet
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

100 gram

Mie noedels

100 gram

Varkensboerengehakt

½ stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Groentemix met witte kool

15 gram

Tahin

35 gram

Woksaus met gember

5 gram

Verse koriander

20 gram

Bulgogisaus

½ zakje(s)

Gomasio

Zelf toevoegen

¼ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

½ el

Zonnebloemolie

½ el

[Zoutarme] sojasaus

½ tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3742 kJ
Energie (kcal)894 kcal
Vetten35.5 g
waarvan verzadigd10.1 g
Koolhydraten103.2 g
waarvan suikers20.5 g
Vezels11.7 g
Eiwitten36.7 g
Zout5.1 g
Trans Fat0.1 g

Benodigdheden

Pan
Wok of hapjespan
Kleine kom

Instructies

Noedels koken
1
  • Breng water aan de kook en verkruimel het bouillonblokje in een pot voor de noedels.
  • Kook de noedels in 3 - 4 minuten beetgaar.
  • Houd 50 ml kookvocht per persoon apart. Giet de rest af en leg de noedels terug in de pot.
Knoflook snijden
2
  • Verhit een scheutje zonnebloemolie in een wok of sauteerpan op middelhoog vuur.
  • Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Bak, wanneer de olie goed heet is, het gehakt met de knoflook 2 minuten. 
  • Voeg de groentemix toe en bak 4 - 6 minuten al roerend. Breng op smaak met peper en zout.
Saus maken
3
  • Meng in een kleine kom de tahin met de woksaus met gember, de bulgogisaus, sojasaus, wittewijnazijn en het achtergehouden kookvocht (zie Tip). 
  • Voeg de saus toe aan de noedels en meng goed.

Tip: Houd je van pikant? Voeg dan wat sambal naar smaak toe. Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe.

Serveren
4
  • Snijd de koriander fijn.
  • Serveer de noedels op diepe borden.
  • Verdeel de groenten en het gehakt erover.
  • Garneer met de koriander en de gomasio.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Pokébowl met garnalen en ponzumayonaise

Pokébowl met garnalen en ponzumayonaise

met mango, gomasio, koolsla en komkommer
Sweet & sticky currygarnalen met mafaldine

Sweet & sticky currygarnalen met mafaldine

met dragon, citroen en romige courgettesaus
Pikante gebakken rijst met kimchi

Pikante gebakken rijst met kimchi

met vissaus, spiegelei, furikake en sesamzaad
Zoete sesamnoedels met spiegelei

Zoete sesamnoedels met spiegelei

met gefrituurde uitjes, koriander en gebakken groenten
Risotto van orzo met burrata en oesterzwammen

Risotto van orzo met burrata en oesterzwammen

met kruidenkaasblokjes en oregano
Pikante chipotle kippensoep

Pikante chipotle kippensoep

met zure room, zoete aardappel, mais en koriander
Luxe noedelsalade met garnalen en broccolini

Luxe noedelsalade met garnalen en broccolini

met vis, sticky appelsiensaus en pinda's
Couscousbowl met vegetarische döner

Couscousbowl met vegetarische döner

met honing-gemberdressing, amandelen en verse kruiden
Gekonfijte eend met bosbessensaus en amandelen

Gekonfijte eend met bosbessensaus en amandelen

met aardappelpuree, Parmigiano Reggiano en groene groenten
Romige mafaldine met Grana Padano en rucola

Romige mafaldine met Grana Padano en rucola

met balsamicocrème, Siciliaanse kruiden, groenten en amandelen
Tonijnsalade à la tonnato

Tonijnsalade à la tonnato

met knoflookpanko, kappertjes, citroen en verse kruiden
Bulgoginoedels met varkensgehakt en wokgroenten

Bulgoginoedels met varkensgehakt en wokgroenten

met koriander, tahin en gomasio
Garnalenbowl met pikante jalapeñocrème

Garnalenbowl met pikante jalapeñocrème

met rijst, kerstomaten, cashewnoten en verse kruiden
Hoisin biefstukreepjes met groene groenten

Hoisin biefstukreepjes met groene groenten

met gomasiorijst en gezouten pinda's
Cheesy loaded fries met pulled chicken

Cheesy loaded fries met pulled chicken

met zelfgemaakte guacamole, zure room, tomatensalsa en limoen
Hartige tarte tatin met chioggiabiet

Hartige tarte tatin met chioggiabiet

met feta, verse kruiden en frisse rucolasalade
Bao buns met garnalen in zoet-pikante saus

Bao buns met garnalen in zoet-pikante saus

met sugarsnaps en zoetzure groenten
Frisse tempehbowl met broccoli en citroen

Frisse tempehbowl met broccoli en citroen

met couscous, mesclun, amandelen en gomasio
Italiaans geïnspireerde bowl met plantaardige visburger

Italiaans geïnspireerde bowl met plantaardige visburger

met basilicummayo, ciabattacroutons, kerstomatensalade en rucola
Bao buns met bulgogi-kipfilet

Bao buns met bulgogi-kipfilet

met sticky aubergine, gefrituurde uitjes en gembermayonaise

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Geroosterde kippendij met rijst à la paella

Geroosterde kippendij met rijst à la paella

met peterselie, oregano en salami
Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

met gesmoorde prei en sperziebonen
Kipcurry op z'n Surinaams

Kipcurry op z'n Surinaams

met ei, patatjes en sperziebonen
Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

met gefrituurde uitjes, kerstomatensalade en verse kruiden
Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

met patatjes, zoetzure ui en komkommer
Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumgarnering

Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumgarnering

met mini-romatomaten, courgette en spinazie
Veggie cheeseburger met ciabatta

Veggie cheeseburger met ciabatta

met patatjes, komkommersalade en gekaramelliseerde ui
Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

met aubergine en verse rozemarijn
Cheesy pizza

Cheesy pizza

pick & mix toppings: barbecuesaus, witte kaas en meer!
Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

met couscous, verse kruiden en courgette
Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

met courgette, venkel en geroosterde pompoenpitten
Hoisin-kipburger met komkommersalade

Hoisin-kipburger met komkommersalade

op een wortelbroodje met patatjes en sojascheuten
Steak met salade op z'n Thais en pinda's

Steak met salade op z'n Thais en pinda's

met sesam-limoendressing, paarse wortel en bruine rijst
Varkenshaas met Parmigiano-witloofgratin

Varkenshaas met Parmigiano-witloofgratin

met romige mosterdsaus en tomaat-rucolasalade
Zalmfilet met mangochutney

Zalmfilet met mangochutney

met furikake-rijst, verse dille en ingelegde ui
Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

met rucola, patatjes, tomaat en dille
Romige spinaziedahl met tofu

Romige spinaziedahl met tofu

met gouden rijst en komkommeryoghurt
Kipfilet met kruidige groentestoof

Kipfilet met kruidige groentestoof

met gedroogde abrikozen, amandelschaafsel en Midden-Oosterse kruidenmix
Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

met sperziebonen, Parmigiano Reggiano en spinazie
Kipfilet in hollandaisesaus

Kipfilet in hollandaisesaus

met sperziebonen en gebakken rozemarijnkrieltjes