Receptontwikkelaar Babette: "Door tahin te combineren met de gemberwoksaus en bulgogi krijg je een heel smaakvolle en romige saus voor de noedels!"
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Mie noedels
100 gram
Varkensboerengehakt
½ stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Groentemix met witte kool
15 gram
Tahin
35 gram
Woksaus met gember
5 gram
Verse koriander
20 gram
Bulgogisaus
½ zakje(s)
Gomasio
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] sojasaus
½ tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je van pikant? Voeg dan wat sambal naar smaak toe. Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe.