
Feta over? Vul een glazen pot met olijfolie, kruiden en de overige feta in blokjes – in olijfolie blijft de feta namelijk langer goed!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelschijfjes
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
100 gram
Passata
4 stuk(s)
Rundergehaktballetjes met köfte-kruiden
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
½ stuk(s)
Komkommer
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten: Selderij)
40 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
25 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout



