Hoe eet je met stokjes? Wat is umami? In juli gaan we naar Tokyo voor de Olympische Spelen en ontdekken we de geheimen van de Japanse keuken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
3 stuk(s)
Knoflookteen
40 stuk(s)
Portobello
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Ei
1.5 tl
Verse gember
¼ bosje(s)
Lente-ui
20 gram
Witte miso
(Bevat: Soja, Tarwe)
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
100 gram
Gesneden spitskool
25 gram
Sojascheuten
⅓ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Plantaardige] boter
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van het bouillonblokje en/of laat de zoete Aziatische saus eventueel achterwege.