
Hoe eet je met stokjes? Wat is umami? In juli gaan we naar Tokyo voor de Olympische Spelen en ontdekken we de geheimen van de Japanse keuken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
3 stuk(s)
Knoflookteen
40 stuk(s)
Portobello
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Ei
1.5 tl
Verse gember
¼ bosje(s)
Lente-ui
20 gram
Witte miso
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
100 gram
Gesneden spitskool
25 gram
Sojascheuten
⅓ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Plantaardige] boter



Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van het bouillonblokje en/of laat de zoete Aziatische saus eventueel achterwege.
