Biefstuk op een broodje is het ultieme comfort food! Met gesmolten cheddar en worcestershire sauce heb je deze steak sandwich in no-time op tafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat: Tarwe, Gluten, Rogge Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten)
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
2 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat: Selderij Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Soja)
50 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Mosterd, Soja, Gerst)
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 el
[Plantaardige] mayonaise
Verwarm de oven voor op 220 graden. Halveer de rode puntpaprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne repen.
Verhit 1/2 el zonnebloemolie in pan op middelhoog vuur en bak de rode puntpaprika 4 - 5 minuten al roerend . Breng op smaak met peper en zout. Bak de demi-baguette 6 - 8 minuten in de oven.
Verhit 1/2 el olijfolie in een andere pan met deksel op middelhoog vuur. Dep de biefstuk droog met keukenpapier wrijf in met peper en zout. Laat de olie goed heet worden, leg dan de biefstuk in de pan en bak 1 - 3 minuten per kant (zie Tip). Blus af met de worcestershiresaus. Voeg de laatste 2 minuten de geraspte cheddar toe en dek de pan af zodat de kaas smelt. Haal de biefstuk daarna uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
Tip: Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.
Snijd de biefstuk, tegen de draad in, in dunne sneetjes. Halveer de baguette en besmeer beide kanten met de mayonaise. Beleg de baguette met de biefstuk en rode puntpaprika.