
Deze frisse salade maak je in een handomdraai en smaakt net even anders door de friszure smaak van citroenmelisse. Lekker met de knapperige nootjes. Heb je wat meer tijd? Bak de cranberry-notenmix dan kort in een koekenpan.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Meloen
1 stuk(s)
Perzik
1 stuk(s)
Appel
10 leaves
Verse citroenmelisse
50 gram
Cranberry-pittenmix
(Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Halveer de meloen en snijd in parten. Verwijder de pitten en de schil en snijd in kleine blokjes. Snijd de perzik in kwarten, verwijder de pit en de schil en snijd in blokjes. Snijd de appel (junami) in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes

Haal de blaadjes citroenmelisse los van de takjes en snijd de blaadjes fijn. Meng in een kom de helft van de citroenmelisse met het fruit.

Verdeel de fruitsalade over de borden, garneer met de overige citroenmelisse en verdeel de notenmix erover.