In dit recept kruid je de portobello met BBQ-rub en sojasaus. Dit geeft het gerecht extra veel smaak!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Spinazie
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
BBQ-rub
40 gram
Tomatentapenade
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Portobello
½ stuk(s)
Ui
5 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
50 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
90 gram
Gigli
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Lupine, Ei, Mosterd)
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ el
Olijfolie
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wil je snel klaar zijn? Gebruik dan een waterkoker om het water te koken.
Tip: Vind je de saus te dik? Voeg dan nog een scheutje kookvocht toe en roer door tot het weer een gladde saus is.
Weetje: Paddenstoelen, waaronder portobello's, zijn rijk aan vitamine B2. Deze vitamine houdt je energie op peil en zit vooral in dierlijke producten. Eet je vaak vegetarisch of veganistisch? Kook dan regelmatig met champignons of andere paddenstoelen om een tekort te voorkomen.