Chorizo is een Spaanse worstsoort die zijn smaak en rode kleur te danken heeft aan het ingrediënt paprikapoeder.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Gekruid rundergehakt
25 gram
Chorizoblokjes
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
90 gram
Penne
100 gram
Passata
25 gram
Geraspte belegen kaas
15 gram
Geraspte cheddar
50 gram
Biologische zure room
70 gram
Maïs in blik
5 gram
Verse koriander
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt het lichaam om, onder andere, ijzer beter uit voeding op te nemen.
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik slechts 2/3. De overige pasta kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.