
Quiche vindt zijn oorsprong in de voormalige Duitse regio Lothringen, die later de Franse regio Lorraine werd. Het woord ‘quiche’ komt eigenlijk van het Duitse ‘kuchen’, wat cake of taart betekent.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Ui
150 gram
Spruiten
(Bevat: Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Uienchutney
¼ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
1.5 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Noten, Walnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
40 gram
Blauwekaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout


Tip: Schep het uienmengsel eventueel uit de pan, zodat het goed afgekoeld is voordat je het met het ei mengt.

