
Chimichurri is een heerlijke Argentijnse saus op basis van verse kruiden, chili, knoflook, azijn en olijfolie. Het past perfect bij gegrild vlees of groenten en is zelfs heerlijk als een pikante marinade!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Aardappelen
2 stuk(s)
Portobello
¼ stuk(s)
Rode peper
10 gram
Verse bladpeterselie, koriander en oregano
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
¾ tl
Gerookt paprikapoeder
½ stuk(s)
Paprika
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
1 el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
¼ el
[Plantaardige] boter
1 tl
Rodewijnazijn
1 tl
Mosterd
25 ml
Water
naar smaak
Peper en zout



