
Picadillo wordt traditioneel bereid in Latijns-Amerika van gehakt, tomaten, rozijnen en olijven. Vandaag serveer je een vegetarische variant op dit gerecht!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
⅓ pak(ken)
Linzen
10 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
⅓ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Leccino-olijven
75 gram
Witte langgraanrijst
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Linzen bevatten van alle peulvruchten de grootste hoeveelheid ijzer. Daarnaast zijn ze, net als spinazie, rijk aan vezels en kalium. Kalium helpt bij behoud van een gezonde bloeddruk.


Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de witte kaas.