Houd je van pikant eten? Geef je caponatadip meer pit door deze te kruiden met cayennepeper of chilivlokken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Gemengd gehakt met Italiaanse kruiden
25 gram
Panko paneermeel
20 gram
Bospaddenstoelenpesto
20 gram
Serranoham
200 gram
Aardappelen
40 gram
Caponatadip
½ stuk(s)
Rustieke pistolet
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Aubergine
¼ bol(len)
Mozzarella
25 gram
Mayonaise
4 ml
Olijfolie met truffelaroma
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
10 ml
Basilicumcrème met citroen
30 ml
[Plantaardige] melk
2 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Om afwas te besparen kun je de frieten ook direct op de bakplaat mengen met de olijfolie, peper en zout.
Tip: Heb je nog plaats in de oven? Dan kun je de groenten ook verspreiden over een bakplaat met bakpapier. Meng met 1 el olijfolie per persoon, peper en zout en bak 20 - 25 minuten mee in de oven.