
Gomasio is een Japanse smaakmaker en bestaat voor 90% uit ‘goma’, ofwel sesamzaad en 10% uit ‘sio’, zeezout.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
1.25 cm
Verse gember
125 gram
Champignons
2 stuk(s)
Lente-ui
20 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Zalmfilet
85 gram
Parelcouscous
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
1 el
Bruine basterdsuiker
1 el
Zonnebloemolie

Tip: Heb je langer de tijd? Laat de zalm dan langer marineren, zodat hij nog meer van de smaken opneemt.

Tip: Door de zalm is dit gerecht rijk aan omega 3-vetzuren en vitamine D. Omega 3-vetzuren zijn goed voor je hart en bloedvaten en vitamine D helpt bij de opname van calcium voor sterke botten.


Tip: Wil je meer saus? Voeg dan een scheutje water toe aan de pan met marinade.