
Een verschil met de normale champignon, is dat de kastanjechampignon minder vocht bevat. Deze zal daarom minder slinken dan je gewend bent van de witte champignon.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ bosje(s)
Lente-ui
60 gram
Kastanjechampignons
50 gram
Peultjes
½ zakje(s)
Gele currykruiden
¼ stuk(s)
Limoen
75 ml
Kokosmelk
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Paprika
(Kan bevatten: Selderij)
50 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Is het lastig om 50 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer.

Tip: Sommige peultjes hebben draadjes. Deze kun je makkelijk verwijderen bij het wegsnijden van de uiteinden.


Weetje: Champignons zijn rijk aan het mineraal fosfor dat samen met calcium zorgt voor stevige botten en tanden. Fosfor zit voornamelijk in vlees, vis en zuivel, maar ook in plantaardige producten zoals peulvruchten, volkoren granen en paddenstoelen.