Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Bosui
4 stuk(s)
Ontbijtspek
4 stuk(s)
Ei
30 gram
Geraspte belegen kaas
½ tl
Rode paprika
½ el
Zonnebloemolie
2 el
Melk
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met zonnebloemolie.
Snijd de bosui fijn en het ontbijtspek in kleine reepjes. Breek de eieren boven een kom en roer samen met de melk luchtig met een vork of garde.
Meng de bosui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.