Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Maak deze week zelf ravioli! Met behulp van verse lasagnebladen zet je deze gevulde pasta met salieboter en walnoten in een handomdraai op tafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Verse lasagnebladen
(Bevat: Egg, Hvede)
100 gram
Spinazie
75 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat: Milk)
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Milk)
20 gram
Verse salie
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnüsse Kan bevatten: Erdnüsse, Schalenfrüchte, Sesamsamen)
1 stuk(s)
Citroen
½ el
Olijfolie
50 gram
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout