Skip to main content
Overnight oats op 3 manieren
Overnight oats op 3 manieren

Overnight oats op 3 manieren

3 x ontbijten voor 2 personen | appel en walnoot | mango en pistache | appel en bosbessenjam

Met dit recept kun je drie keer ontbijten met twee personen. Inhoud van de box:

Overnight oats met appel en walnoot (2 porties) Overnight oats met mango en pistache (2 porties) Overnight oats met appel en bosbessenjam (2 porties)

Labels:
Recept
Allergenen:
Avoine
Milk
Walnüsse
Pistazien

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

400 gram

Havermout

1000 ml

Biologische halfvolle melk

150 gram

Biologische yoghurt Griekse stijl

100 gram

Chiazaad

120 gram

Veenbes-walnootmix

2 stuk(s)

Appel

1 stuk(s)

Mango

40 gram

Pistachenoten

40 gram

Pompoenpitten

30 gram

Bosbessenconfituur

125 gram

Blauwe bessen

Zelf toevoegen

naar smaak

Honing [of plantaardig alternatief]

½ tl

Zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)9120 kJ
Energie (kcal)2180 kcal
Vetten83.4 g
waarvan verzadigd18.2 g
Koolhydraten259 g
waarvan suikers99.3 g
Vezels47.4 g
Eiwitten71.7 g
Zout2 g
Potassium820 mg
Calcium600 mg

Benodigdheden

Kom
Film plastique

Instructies

1
  • Meng in een kom de havermout met de melk, yoghurt, chiazaadjes en een snufje zout.
  • Dek de kom af met vershoudfolie, zet in de koelkast en laat minimaal 6 uur of een nacht weken.
2
  • Verdeel 1/3 overnight oats over twee kommen.
  • Snijd 1 appel in blokjes.
  • Meng 2/3 van de appel, de walnoot-cranberrymix en honing naar smaak door de oats. 
  • Garneer met de overige appel. 
3
  • Verdeel 1/3 overnight oats over twee kommen. 
  • Schil de mango en snijd in blokjes. 
  • Meng de helft van de mango door de havermout. 
  • Garneer met de overige mango en de pistachenoten. Besprenkel met honing naar smaak. 
4
  • Plet de helft van de blauwe bessen over kleine kommen. 
  • Verdeel 1/3 overnight oats over twee kommen. 
    Snijd 1 appel blokjes. 
  • Meng de bosbessenjam en de helft van de appel door de oats en vul aan met de overige bosbessen en appel.
  • Garneer met de pompoenpitten. 

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Pokébowl met garnalen en ponzumayonaise

Pokébowl met garnalen en ponzumayonaise

met mango, gomasio, koolsla en komkommer
Paddington's pokébowl met zalm

Paddington's pokébowl met zalm

met tropische mangosalsa
Gekonfijte eend met bosbessensaus en amandelen

Gekonfijte eend met bosbessensaus en amandelen

met aardappelpuree, Parmigiano Reggiano en groene groenten
Geitenkaassalade met pecannoten en pompoenpitten

Geitenkaassalade met pecannoten en pompoenpitten

met yoghurtdressing, appel, courgette en patatjes
Fusion taco's met zalm in zoete sojadressing

Fusion taco's met zalm in zoete sojadressing

met mangosalade, knoflookmayo en zelfgemaakte frieten
Romige cheesecake met passievruchtsaus

Romige cheesecake met passievruchtsaus

met speculaascrumble, pistachenoten en appelsien
Conchiglie uit de heksenketel

Conchiglie uit de heksenketel

met "bloed"saus van rode pesto en geitenkaas
Bulgur met geitenkaasbolletjes en meiraap

Bulgur met geitenkaasbolletjes en meiraap

met appel, verse kruiden, balsamicodressing en pompoenpitten
Preirolletjes met ham en kaassaus uit de oven

Preirolletjes met ham en kaassaus uit de oven

met aardappelpuree
Risotto met schelvisfilet en pastinaak

Risotto met schelvisfilet en pastinaak

met basilicumcrème en oude kaas
Old Amsterdam kaasburger met gebakken patatjes

Old Amsterdam kaasburger met gebakken patatjes

met romige komkommer-appelsalade
Romige aardappelschotel met warmgerookte zalm

Romige aardappelschotel met warmgerookte zalm

met prei, courgette en verse dille
Betoverende varkenshaas

Betoverende varkenshaas

met geroosterde pompoen, aardappelpuree en magische kruiden
Krokante vegetarische burger met honing-mosterdsaus

Krokante vegetarische burger met honing-mosterdsaus

met gekaramelliseerde ui en frisse salade
Meatier hamburger met oude kaas en spek

Meatier hamburger met oude kaas en spek

met gebakken krieltjes en salade met appel
Bowl met rundermerguez en vadouvan-knoflookrijst

Bowl met rundermerguez en vadouvan-knoflookrijst

met appel, komkommer en babyspinazie
Camembert in bladerdeeg met appel en gekaramelliseerde ui

Camembert in bladerdeeg met appel en gekaramelliseerde ui

met frisse krieltjessalade
Steak met rode-wijnsaus

Steak met rode-wijnsaus

met appel-witloofsalade en Italiaans gekruide aardappelpartjes
Geitenkaassalade met rode biet

Geitenkaassalade met rode biet

met aardbei-balsamicodressing
Krieltjessalade met zalm

Krieltjessalade met zalm

met venkel, appel en dille

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Geroosterde kippendij met rijst à la paella

Geroosterde kippendij met rijst à la paella

met peterselie, oregano en salami
Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

met gesmoorde prei en sperziebonen
Kipcurry op z'n Surinaams

Kipcurry op z'n Surinaams

met ei, patatjes en sperziebonen
Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

met gefrituurde uitjes, kerstomatensalade en verse munt
Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

met patatjes, zoetzure ui en komkommer
Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumgarnering

Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumgarnering

met mini-romatomaten, courgette en spinazie
Veggie cheeseburger met ciabatta

Veggie cheeseburger met ciabatta

met patatjes, komkommersalade en gekaramelliseerde ui
Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

met aubergine en verse rozemarijn
Cheesy pizza

Cheesy pizza

pick & mix toppings: barbecuesaus, witte kaas en meer!
Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

met couscous, verse kruiden en courgette
Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

met courgette, venkel en geroosterde pompoenpitten
Hoisin-kipburger met komkommersalade

Hoisin-kipburger met komkommersalade

op een wortelbroodje met patatjes en sojascheuten
Steak met salade op z'n Thais en pinda's

Steak met salade op z'n Thais en pinda's

met sesam-limoendressing, paarse wortel en bruine rijst
Varkenshaas met Parmigiano-witloofgratin

Varkenshaas met Parmigiano-witloofgratin

met romige mosterdsaus en tomaat-rucolasalade
Zalmfilet met mangochutney

Zalmfilet met mangochutney

met furikake-rijst, verse dille en ingelegde ui
Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

met rucola, patatjes, tomaat en dille
Romige spinaziedahl met tofu

Romige spinaziedahl met tofu

met gouden rijst en komkommeryoghurt
Kipfilet met kruidige groentestoof

Kipfilet met kruidige groentestoof

met gedroogde abrikozen, amandelschaafsel en Midden-Oosterse kruidenmix
Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

met sperziebonen, Parmigiano Reggiano en spinazie
Kipfilet in hollandaisesaus

Kipfilet in hollandaisesaus

met sperziebonen en gebakken rozemarijnkrieltjes