Trap met ons het aspergeseizoen af en bereid met het grootse gemak een verse aspergesoep of klassiek aspergehoofdgerecht. In 4 simpele stappen en met geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen. Hoe eet jij je asperges het liefst? Met gerookte zalm, achterham of knapperige spekjes, wij hebben deze week voor iedere smaak een toprecept!
Ga voor dit klassieke hoofdgerecht voor 2 personen met gerookte zalm, hollandaisesaus en een gekookte eitje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
600 gram
Krieltjes
200 gram
Hollandaisesaus
2 stuk(s)
Ei
10 gram
Verse krulpeterselie
160 gram
Koudgerookte zalm
500 gram
Witte asperges
2 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let op! Het topje van de asperge hoef je niet te schillen.