Skip to main content
Mango-kokossmoothie met cashewnoten-rozijnenmix

Mango-kokossmoothie met cashewnoten-rozijnenmix

3.6
(66)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Mango

1 stuk(s)

Limoen

75 ml

Kokosmelk

200 gram

Biologische Bulgaarse yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

60 gram

Cashewnoten-rozijnenmix

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)313 kcal
Energie (kJ)1309.6 kJ
Vetten19 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten26 g
Vezels2 g
Eiwitten9 g

Instructies

1

Schil de mango en snijd rondom de pit in blokjes. Pers de limoen uit en roer de kokosmelk los.

2

Meng de mango met het limoensap, de kokosmelk, de Bulgaarse yoghurt en de helft van de cashewnoten-rozijnenmix in een blender of hoge kom met staafmixer en mix tot een smoothie.

3

Verdeel de smoothie over de glazen en garneer met de overige cashewnoten-rozijnenmix.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders