Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaken van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans BBQ-rundvlees.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat: Selderij Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
20 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
20 gram
Kimchisaus
50 gram
Rode kool, witte kool en wortel
¼ bosje(s)
Lente-ui
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
200 gram
Broccoli
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
250 ml
Water
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voor het beste resultaat haal je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast en uit de verpakking.
Tip: Bak de steak eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je steak het liefst eet.
Tip: Voeg eventueel 1 el water per persoon toe aan de pan en verhit nog 1 minuut op middelhoog vuur zodat er een saus ontstaat.
Weetje: Wist je dat lente-ui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.