
Vissaus is een zoute smaakversterker die veel voorkomt in de Zuidoost-Aziatische keuken. Je eten zal er echter niet merkbaar visachtig door smaken. In plaats daarvan zorgt het voor een subtiele hartige, umami smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
¼ stuk(s)
Vers citroengras
150 gram
Aardappelen
90 ml
Kokosmelk
5 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
1 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Paksoi
½ zakje(s)
Gele currykruiden
100 gram
Kippendijreepjes
200 ml
Zoutarme kippenbouillon
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!


