
Bulgur is gemaakt van gebroken tarwekorrels die eerst gestoomd en gedroogd worden. Het resultaat is een volkoren product vol vezels, ijzer en B-vitaminen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Wortel
œ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Snijbonen
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
Œ stuk(s)
Limoen
75 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja)
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Kipgyros
œ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
1 el
Zonnebloemolie
œ el
Extra vierge olijfolie
150 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Dit recept bevat de helft van de ADH aan vezels, dankzij de bulgur en 200 gram groenten. Vezels zijn goed voor je darmen, je immuunsysteem en je energieniveau, en helpen je een verzadigd gevoel te krijgen.


