
Zin in risotto, maar weinig tijd? Deze variant maak je van orzo. Dit heeft minder tijd nodig om te garen, maar heeft wel het smeuïge dat je van risotto gewend bent.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Venkel
½ stuk(s)
Courgette
¼ stuk(s)
Citroen
25 gram
Spekreepjes
75 gram
Orzo
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat: Vis)
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
200 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Heb je geen haast en wil je dit gerecht een leuke draai geven? Schaaf dan de courgette in linten en bak ze mee met de heekfilet voor een mooi eindresultaat.

Weetje: Courgette behoort tot de vruchtgroenten, zoals komkommer, pompoen en tomaat. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?

Weetje: Vis is rijk aan jodium – belangrijk voor de schildklier, de stofwisseling en de groei van kinderen. Eet je weinig brood (met bakkerszout)? Zorg dan dat je voldoende vis en zuivel eet om toch genoeg jodium binnen te krijgen.
