
De held van dit gerecht is de rode biet - deze rode knol zorgt voor veel vezels en zit bomvol kalium.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Peer
125 gram
Gekookte rode bieten
2.5 gram
Verse citroentijm
1 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat: Tarwe)
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola en veldsla
25 gram
Geitenkaasbolletjes met honing
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Pruimtomaat
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Rodewijnazijn
½ el
[Plantaardige] boter
1 el
Suiker
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat bietjes zeer vezelrijk zijn? 200 gram levert je bijna 20% van de ADH. Daarnaast zijn bieten rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk.



Tip: Besprenkel de flammkuchen met honing voor een zoete toets.