Vive la France! Dat brie een Franse kaas is, is geen geheim. Maar wist je dat flammkuchen eigenlijk ook uit de Duits-Franse grensstreek Elzas komt?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Komkommer
⅓ stuk(s)
Appel
50 gram
Franse roombrie
1 stuk(s)
Flammkuchen
50 gram
Biologische zure room
100 gram
Aardappelen
25 gram
Radicchio en romaine
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Appel bevat pectine. Dit is een fermenteerbare vezel die zorgt voor een gezonde darmflora - goed voor je cholesterolgehalte en je immuunsysteem.
Tip: Houd je van zoet? Besprenkel de flammkuchen dan met een beetje honing naar smaak.